Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Høksons vallen in de prijzen op Rock Impressions 2013

De Høksons

De Høksons

Ter Apel – De boerenrockband Høksons uit Drenthe heeft een bijzonder succesvolle start gemaakt met hun Anti Helden Tour 2013. Op het showcase-festival Rock Impressions 2013 dat afgelopen zaterdag (5 januari) georganiseerd werd door Trigger Management & Bookings in samenwerking met ’t Badhus in De Westereen, sleepten de rockers de nodige prijzen in de wacht. Zowel Oerrock als FreezeForze boekte de band voor hun festival. Ook in de dagen die volgden kwamen er nog verschillende boekinsgaanvragen binnen van programmeurs die Rock Impressions hadden bijgewoond. Ook voor de zes andere bands op Rock Impressions 2013 was grote belangstelling. In een afgeladen zaal vol rockliefhebbers en programmeurs deelden naast Oerrock en FreezeForze eveneens de festivals Geuzenpop, SteenGoed en Music-Meeting Gorredijk de nodige optredens uit. De Høksons zullen op vrijdag 10 mei 2013 het podium van Oerrock bestormen. Op 13 juli 2013 geven ze op FreezeForze acte de présence. De nieuwe single van de succesvolle band “Eem der aan zitten” is inmiddels te downloaden via iTunes en Spotify.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.