Direct naar de inhoud.

Poetry in concert voor Stichting Leergeld

  • door:
  • op:

Poetry in concertSTADSKANAAL – Op donderdagavond 31 januari 2013 vindt in theater Geert Teis de bijzondere lustrum editie plaats, wederom georganiseerd door Rotaryclub Stadskanaal en Soroptimistclub De Veenkoloniën.

Vanwege de bijzondere editie maken diverse bekende artiesten uit vorige edities weer hun opwachting, zoals Frédérique Spigt, Ernst Daniël Smid, Alex Vissering en Erwin de Vries. Medewerking verleent tevens de mezzo sopraan Karin Strobos, het projectkoor MUSA o.l.v. Chris Holman en de Provinciale Brassband Groningen o.l.v  Jacob de Haan. U kunt op deze avond kortom genieten van zeer afwisselende artiesten en muziek, zowel klassiek als populair.

Een speciaal gastoptreden wordt verzorgd door Jan Mulder. Hij zal dan tevens de winnaar van de Poetry Battle jong talent bekend maken. Jan Mulder is lid van het comité van aanbeveling van goede doel Stichting Leergeld in Stadskanaal. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan deze stichting. Stichting leergeld verleent materiele hulp aan kinderen die bij hun scholing en ontwikkeling tekort komen. Het gaat op dit moment om ongeveer 450 kinderen uit 225 gezinnen in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde

Deze avond zal gepresenteerd worden door Burgemeester Baukje Galama van de Gemeente Stadskanaal en Soroptimist! De avond begint om 20.00 uur. Presentator Bart Kuil is namens RTV Stadskanaal aanwezig en zal rechtstreeks verslag doen van de opening en spreekt met artiesten en genodigden. Je kunt dit donderdagavond horen tussen 19.00 uur en 22.00 uur in het RTVS programma ‘De Avond Is Jong’.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal