Direct naar de inhoud.

Hollands in JSDB

  • door:
  • op:

jeugdsoosONSTWEDDE – Net als voorgaande jaren staat ook dit jaar de eerste week van de maand juli in het teken van de Onstwedder Feestweek. Jeugdsoos ‘de Boerderij’ draagt ook dit jaar een steentje bij en organiseert op zaterdag 29 juni een Hollandse avond.

De Hollandse avond staat voor feest, feestmuziek en natuurlijk polonaise. Nederland heeft tal van artiesten voortgebracht die garant staan voor een feestje. Denk bijvoorbeeld aan Helemaal Hollands, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, Lawineboys, Jannes, Burdy, de Piratentoppers en tig aantal bekende en minder bekende DJ’s

Naast feestnummers als deze zullen de DJ’s van deze avond ook de grootste hits van artiesten als Marco Borsato, Bløf, Acda en de Munnik en Guus Meeuwis draaien. En natuurlijk kun je ook lekker ‘mee-rocken’ en luchtgitaar spelen op nummers van Mooi Wark, Normaal en de Pompers!

De Hollandse avond wordt gehouden op zaterdag 29 juni in jeugdsoos ‘De Boerderij’. De entree is gratis voor pashouders en niet-pashouders betalen € 3,-. Minimum leeftijd 12 jaar.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal