Direct naar de inhoud.

Jeugdsoos De Pitt ontvangt donatie

  • door:
  • op:

De Pitt TER APEL – Jeugdsoos De Pitt uit Ter Apel heeft van Specsavers Stadskanaal een cheque ter waarde van €3,195.63 ontvangen. Jeugdsoos De Pitt uit Ter Apel organiseert diverse activiteiten voor jongeren waaronder jaarlijks kinderkamp. Stichting Specsavers Steunt doneert jaarlijks een geldbedrag dat in de winkels bij elkaar wordt gespaard aan lokale goede doelen. In 2015 is Jeugdsoos De Pitt via een online verkiezing verkozen tot het initiatief dat het bedrag dubbel en dwars verdiend heeft.

Jan Smit, partner van Specsavers Stadskanaal geeft aan: “We zijn ontzettend trots dat we zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard voor dit doel. We weten zeker dat hier een mooie bestemming voor gevonden gaat worden!”

Over Stichting Specsavers Steunt
De stichting van Specsavers is in 2010 in het leven geroepen om vanuit de inmiddels 119 winkels actief betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Alle winkels dragen financieel een steentje bij: per verkocht montuur of hoortoestel wordt een vast bedrag gedoneerd aan Stichting Specsavers Steunt, die op haar beurt het gespaarde bedrag aan het einde van het spaarjaar overhandigt aan de lokale doelen in het hele land.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal