Direct naar de inhoud.

Mysteryland in JSDB

  • door:
  • op:

jeugdsoosONSTWEDDE – Het is bijna zover, zaterdag 1 november komt Mysteryland naar Jeugdsoos ‘De Boerderij’. Tijdens deze avond zal JSDB in het teken staan van het festival Mysteryland. De Jeugdsoos zal veranderen in een hippe, chille en vette dansarena.

Tijdens Mysteryland zullen er diverse muziek genres worden gedraaid.
De DJ’s hebben aangegeven voor half 11 Electro te draaien en daarna House en Dance muziek. Aan het einde zal er plaats zijn voor de hardere tonen!
Er zullen ‘oldskool’ nummers voorbij komen maar ook de nieuwste hardstyle om helemaal los te gaan. Er zal onder andere muziek worden gedraaid van Party Animals, Brennan Heart, Wildstyle, Headhunters, Martin Garrix en Hardwell.

Heb jij zin om helemaal los te gaan of lekker een drankje te doen aan de bar? Kom dan zaterdag 1 november naar Jeugdsoos ‘De Boerderij’! De deuren zullen om 20.30 geopend zijn. De entree is voor pashouders gratis en voor niet-pas houders €3,- .

Ook in de soos is alcohol alleen toegestaan boven de 18.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal