Direct naar de inhoud.

Hee-doe- Kloune-dag in Veendam

  • door:
  • op:

1 ballonnenVEENDAM – Zaterdag 17 augustus is de laatste dag van de basisschoolvakantie. Dat geldt althans voor de schoolkinderen. Onderwijzers zijn al weer druk doende het komende schooljaar voor te bereiden. De stichting Bogdike wil de schoolvakantie eindigen met een knal. De stichting organiseert de “Hee-doe-Kloune-dag”. De Hee-doe- Kloune-dag begint om 13.00 uur en duurt de hele middag.

Centrum Veendam

Op Hee-doe-Kloune-dag wordt het hele centrum van Veendam bevolkt door een groot aantal clowns. En niet zo maar clowns. Er komt ten minste een aantal ballonclowns, steltloopclowns, een improvisatieclown, een glitter-tattoo clown, een schmink clown, een tweetal meezing gitaarclowns, een jongleerclown en een drietal ILO Clowns. Kinderen kunnen meedoen. Zij kunnen zich als clown verkleden. Ze kunnen zich thuis of op de daartoe ingerichte plekken in het centrum tot clown (laten) schminken. Ook kunnen ze zelf klei maken in clowneske kleurtjes. Uiteraard nemen de kinderen hun vaders, moeders, opa’s en oma’s mee naar de Hee-doe-Kloune-dag. Die dag is het extra gezellig toeven en winkelen in Veendam. De drie allerleukste clowntjes ontvangen 1 clownJappie (2)de Hee-doe- Kloune-dag- prijs uit handen van de juryvoorzitter. De jury bestaat uit een aantal leidsters van kleuterscholen en peuterspeelzalen, die die dag anoniem hun jurywerk zullen verrichten in het centrum. Als je in het centrum loopt kun je dus zo maar gevraagd worden naar je naam en je adres. Een jurylid zal zich dan aan je bekend maken als jurylid en zal een foto van je maken. Het begint allemaal om 13.00 uur en duurt de hele middag.

Meedoen als clown

De stichting Bogdike zit midden in het organisatieproces en is nog met enkele clowns in onderhandeling. Clowns die nog interesse hebben om mee te doen kunnen bellen 0623988441 – 0598-623781-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal