Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Radio Parkstad als anti-discriminatie ambassadeur

discriminatieVEENDAM – Radio Parkstad, de lokale omroep van de gemeente Veendam, heeft zich al een van de eerste organisaties in haar gemeente gemeld als anti-discriminatie ambassadeur. Het Discriminatie meldpunt Groningen heeft vele organisaties in Veendam benaderd met de vraag of ze die rol op zich wilde nemen. Radio Parkstad heeft dat gedaan. Dat houdt in dat voorkomen van discriminatie onderdeel is van het personeelsbeleid.

Maar ook de boodschap uitdragen hoort daar bij. Voor Radio Parkstad is dat op zich vrij eenvoudig en gaat dat doen in een serie programma’s. Eenmaal in de veertien dagen, te beginnen op woensdag 3 oktober om 18.10 uur zullen in het programma ‘Parkstad Vandaag’ interviews gehouden worden met personen die betrokken zijn bij het bestrijden van discriminatie.  De presentatie van de reeks is in handen van Theo Mooijman.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.