Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jogger overleden bij verkeersongeluk

veendamVeendam – Een 37-jarige inwoner van Veendam is dinsdagavond omstreeks kwart over negen om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de Zuidwending in zijn woonplaats. De man was aan het hardlopen en werd geschept door een achterop komende auto, bestuurd door een 38-jarige VeendamDe automobilist verklaarde dat hij ter hoogte van het viaduct over de provinciale weg N366 iets was uitgeweken voor een auto met aanhanger. Deze was vanaf de afrit van de N366 gekomen en reed de Tonckelweg op. Bij het uitwijken zou de automobilist de jogger hebben geraakt. Het slachtoffer overleed op de plek van het ongeluk.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de auto met aanhanger en met getuigen van het ongeluk. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.