Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Familiemusical Woezel en Pip in Theater Geert Teis

foto: R. Wiekenkamp (RegioEvents.nl)

STADSKANAAL – Woezel en Pip zijn terug in het theater met een nieuwe voorstelling voor de hele familie. Na het zeer succesvolle theaterdebuut Woezel en Pip in de Tovertuin (bekroond met een Musical Award voor Beste kinder- en familiemusical), zijn de liefste hondjes van de wereld weer terug in de Nederlandse theaters met nieuwe liedjes en avonturen! Natuurlijk zijn Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes en de Wijze Varen er ook weer bij. Dit keer komen er thema’s als liefde en vriendschap en bekende liedjes zoals ‘Woezel en Pip’ en ‘Lalala’ voorbij, maar ook nieuwe liedjes als ‘Het Piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’. ‘Alles is fijn!’ is een kindervoorstelling waar zowel jong als oud van zal genieten! Na afloop kan iedereen de knuffels Woezel en Pip ontmoeten in de foyer van het theater en met ze op de foto gaan.

Maak thuis een mooie brief, tekening of ander knutselwerkje voor Woezel en Pip en neem deze mee naar het theater. Daar kun je je Tovertuin-post voor de voorstelling in een grote brievenbus doen. Woezel en Pip lezen alle post en één van de inzendingen komt zelfs in de voorstelling van die dag voor!

Met de nieuwe familiemusical ‘Alles is fijn!’ rennen en springen Woezel en Pip weer met veel aanstekelijk plezier door het hele land. ‘Alles is fijn!’ is wederom een prachtige belevenis voor het hele gezin, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 55 minuten.

Woensdag 16 oktober, aanvang 14:00 uur, Theater Geert Teis, Geert Teisplein 2, Stadskanaal.
Kaartprijs € 17,00. Reserveringen: via www.geertteis.nl telefonisch: 0599-631 731. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.woezelenpip.nl of www.VanHoorneJunior.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.