Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verhuizing RTV Stadskanaal afgerond: Open huis a.s. zaterdag

studioSTADSKANAAL – Met de ingebruikname van een straalzender, die de nieuwe studio met de FM- zender verbind, is de verhuizing van RTV Stadskanaal naar het Geert Teisplein afgerond. U kunt naar ons luisteren via de vertrouwde ether frequentie: 105.3 FM, kabel: 104.1 FM en via de stream op: www.rtvstadskanaal.nl. Onze andere etherfrequentie 107.8 FM is niet meer in de lucht. Deze oude studio in Nieuw Buinen zal worden ontmantelt. De luisteraars uit bijvoorbeeld Nieuw Buinen kunnen ons gewoon vinden op 105.3 FM.

 

Vele medewerkers hebben hard gewerkt om alles in orde te maken. We zijn bijzonder trots op het eindresultaat en laten dat graag aan u zien!

Staalzender uitrichten (F: B. J. Brinkman/RTVS)

Staalzender uitrichten (F: BJ Brinkman/RTVS)

Iedereen die wil komen kijken in de nieuwe studio is van harte welkom om aanstaande zaterdag te komen kijken. De nieuwe studio zit in de voormalige bibliotheek aan het Geert Teisplein in Stadskanaal. Samen met Geert Teis en de Muziekschool Zuid-Groningen is aanstaande zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur een open dag. In Geert Teis krijgt u een voorproefje op het komende theaterseizoen, de muziekschool verzorgt o.a. een workshop singer-songwriter en bij ons kunt u de nieuwe studio bekijken en zien hoe live-radio gemaakt wordt. U bent dus allemaal van harte welkom aanstaande zaterdag.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Verhuizing RTV Stadskanaal afgerond: Open huis a.s. zaterdag

  1. Hmmm vindt de studio maar niets veeelste modern, waar zijn de sonifex machines, revox decks, platen spelers, buizen versterkers etc das pas radio maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.