Direct naar de inhoud.

Lefier Stadskanaal heeft nieuw adres

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Lefier staat voor wonen. Lefier wil ook graag betaalbaar en efficiënt blijven werken. Daarom is Lefier op 12 juni verhuisd naar het voormalige schoolgebouw aan de Verlengde Brugkade 1.

Flexibel en duurzaam werken
De maatschappij van nu is steeds in beweging. Dat vraagt om een andere manier van werken. In de nieuwe huisvesting gaat Lefier flexibel werken in een duurzame omgeving. Dit doet de corporatie ook op haar locaties in Groningen, Emmen en Hoogezand. Lefier Groningen verhuisde 29 mei al naar een nieuw pand. In Emmen en Hoogezand heeft afgelopen jaar een verbouwing plaatsgevonden.

Waarom verhuist Lefier Stadskanaal
Betaalbaar en efficiënt blijven werken is goed mogelijk in een kleiner kantoor. Het pand aan de Beneluxlaan werd door Lefier Stadskanaal gehuurd en was eigenlijk te groot. Het nieuwe kantoor, een schoolpand uit 1954, was al het eigendom van Lefier. Het gebouw was lastig om te verhuren. Met deze stap doet de corporatie een flinke besparing. Ook mooi is dat een historisch pand op deze manier behouden blijft. Met de verhuizing kan de woningcorporatie haar klanten ook in de toekomst goed van dienst zijn.

Vitaliteit en groen
Bijzonder aan het kantoor in Stadskanaal is dat er veel aandacht is voor vitaliteit en groen. Naast het pand komt een wandeltuin, die speels is ingericht met verschillende hoekjes. Als deze klaar is, kunnen ook klanten hier gerust een wandelingetje maken.

Besparing op huisvesting kantoren
Met de verhuizingen en duurzame verbouwingen bespaart Lefier fors op haar huisvestingskosten. Zo blijft er meer geld over voor het bieden van betaalbare huurwoningen. In alle kantoren van Lefier wordt het energieverbruik sterk verminderd. Bijvoorbeeld door ledverlichting, zonnepanelen, zoneverwarming, warmtepompen en duurzaam isolatiemateriaal van oude jeans.

Lefier bezoeken
Bezoekers kunnen elke werkdag tussen 08.00 en 12.00 uur bij Lefier terecht. ‘s Middags is dat alleen op afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-