Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Cursisten Groningen Hart Veilig doen reanimatietraining in Stadskanaal

aed2Stadskanaal – Zaterdagmiddag hebben deelnemers uit Stadskanaal van de cursus GHartVeilig een reanimatietraining gedaan op vier locaties in het centrum. In vier verschillende winkels werden twee demonstraties gegeven i.v.m. de reanimatietraining die men moesten uitvoeren om deze cursus af te sluiten om daar een diploma van uitgereikt te krijgen later die middag in het gemeentehuis.

Mooi dat winkeliers in Stadskanaal @CWSSknl op zaterdagmiddag hun winkel beschikbaar wilden stellen voor 6 min training van @GHartVeilig . Eerder die zaterdag was men bezig met reanimatietraining in gemeentehuis Stadskanaal met ongeveer 50 personen. Als voorlichting was een Ovd-G uit Groningen in het gemeentehuis aanwezig om nog aanvullende informatie te verstrekken.

Wilt u uw reanimatiecursus opfrissen? Heeft u ondersteuning nodig bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand? Hiervoor ontwikkelde de Hartstichting de gratis Reanimatie App.
Quiz van de Reanimatie App van de Hartstichting en is gratis, Klik hier

Bezoek voor meer informatie www.groningenhartveilig.nl of neem contact op met de heer Wout Peters van Stichting Groningen HartVeilig via 06 – 331 033 55.

Foto’s: Ronnie 112 Regioflits

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.