Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Knoalrock heeft de primeur in het noorden

KnoalrockSTADSKANAAL – Het knoalrock Festival 2013 komt steeds dichterbij. Dit jaar staat op vrijdag 8 november de Fox in Stadskanaal helemaal in het teken van rockmuziek. Dat iedereen er zin in heeft, mag duidelijk zijn een hoop mensen hebben ondertussen al hun felbegeerde entree kaart gekocht!

PROGRAMMA

De line-up van Knoalrock 2013 is inmiddels al een aantal weken bekend. Met een mix van o.a. indiecore, blues, Alternatieve, classic en oldschool rock ’n roll! denken wij als stichting Countdown-Events dat we trots kunnen zijn met line-up zoals wij die voor de derde editie hebben samengesteld, zo hebben we de New Adventures, bekend van onder andere de nummer een hit ‘Come on’ voor een compleet concert kunnen boeken (anderhalf uur).

Extra speciaal is dat dit het eerste optreden van de New Adventures zal zijn in het Noorden met Bennie Top achter de drumkit, en natuurlijk zullen de New Adventures een een aantal nieuwe tracks ten gehore zullen brengen van het album dat in december wordt uitgebracht. We Fall Slowly,  winnaars van de Drentse Popprijs 2013, en nu al geroemd voor hun energieke live shows. Door cdeze e band werden al verschillende podia aangedaan zoals het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival, Hoofdpodium tijdens de TT-nacht. En staan ze in 2014 op Eurosonic en in de melkweg voor de finale van Sena PopNL. Blackbriar, een Alternatieve Metalrock band met een bijzondere twist in de vorm van een mysterieuze zangeres (Zora Cock),die met haar stem zowel de poorten van de Hemel als die van de Hel kan openen.

View For A Day, een opkomende band uit oost Groningen, timmert de laatste maanden aardig aan de weg mocht in september hun aller eerste officiële single/clip “All or Nothing” uit brengen en lanceren eind deze maand de eerste EP en mag zich trotse winnaar noemen van het Rode Oortjes festival 2013. Achlys, de band die onder andere geïnspireerd worden door de muziek van The Stones en Neil Young en dit dan ook een origineel jasje ten gehore kan brengen Ook zijn ze er niet vies van om af en toe een goeie cover te spelen van hun muzikale helden. En de laatste maar zeker niet de minste band is Smooth, Smooth met de heren Rene muthert, Jan de Vrieze en de broers Bert en Roelof Bieze hebben allen een rijk muzikaal verleden met ieder zijn eigen hoogtepunten. Maar anno 2013 staan deze mannen deze met deze nieuwe band (opgericht in 2012) met veel plezier op het podium en dit weten ze dan ook over te brengen naar het publiek.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van Knoalrock 2013 ging in augustus al van start. Kaarten kosten 10 euro (ex fee). Tijdens de avond zelf zullen de overige kaarten verkocht worden aan de kassa voor 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website www.knoalrock.nl en via de website van Fox Stadskanaal. Deur open 19:30 Aanvang 20:30

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.