Direct naar de inhoud.

RTV Stadskanaal werkt mee aan Het Tafelhuis.

  • door:
  • op:


WINSCHOTEN – In navolging op het Glazen Huis dat 3FM elk jaar organiseert, heeft de Ronde Tafel Winschoten (RT41) hun eigen actie georganiseerd. Op het Marktplein in Winschoten komt het Tafelhuis te staan. Het doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank in de regio Oost Groningen. Het Tafelhuis zal er staan vanaf 19 t/m 23 december.

Diverse radiostations uit de regio zullen deze actie ondersteunen. Deze stations, te weten Radio Compagnie, Radio Dollard, Radio Menterwolde, Radio Parkstad, RTV Stadskanaal en Radio Westerwolde zullen belangeloos aandacht besteden aan de actie, door rechtstreeks uit te zenden. ook zullen een aantal DJ’s gedurende de 5 dagen die de actie duurt onafgebroken in het huis zitten en, net als de collega’s van 3FM, niet eten.

Ook op RTV Stadskanaal zal dus veel aandacht aan de actie worden geschonken. De DJ’s die in het Tafelhuis gaan zitten zijn Richard Pathuis, Janet van Weeren en Mitchell Weijermars. Voor meer informatie over de actie kunt u kijken op de website www.hettafelhuis.nl

Tafelhuis Twitter
Tafelhuis Facebook

De DJ's: Richard, Janet en Mitchell
De DJ’s: Richard, Janet en Mitchell



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal