Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Bedrijvendag vanmorgen geopend bij Keramisch Museum Goedewaagen

NIEUW BUINEN – Vandaag was in de gemeente Borger-Odoorn de open Bedrijvendag. In de gehele provincie Drenthe hebben veel bedrijven hun deuren open gezet voor het publiek. Er kon nu ook eens achter de schermen worden gekeken. Vele bezoekers hebben vandaag gebruik gemaakt om te komen kijken.

In de gemeente Borger-Odoorn hebben twaalf bedrijven meegedaan aan de open dag. Dat waren: Arends Techniek, Bureau voor Coaching, D-Solution, Fulco Financiën, Future Flames/Van der Veen, Hoornstra BV, Hotel Bieze, Kornelius Badkamers en Keukens, Groepsaccommodatie Kwartjesberg, Middeljans Sport en Reclame, Keramisch Museum Goedewaagen, Tankstation Drentse Poort en Te Velde Tentenmakerij en Campingshop.

Vanmorgen om 10 uur opende wethouder Wil Luchjenbroers van de gemeente Borger-Odoorn de dag bij Keramisch Museum Goedewaagen in Nieuw Buinen. Zij deed dat door een handgeschilderd bord zelf verder te voorzien van haar naam. Dit bord zal door Goedewaagen worden afgemaakt en vervolgens aan haar worden overhandigd.  Naast rondleidingen konden de bezoekers ook zien hoe meesterschilder Antje Ramaker een schilderdemonstratie gaf van het Delfts Blauw-beschilderen van historische miniaturen.

Ook Henk Brans was net als vorige week aanwezig met zijn glaswerk uit Nieuw-Buinen. Bezoekers kregen zo een goede indruk van wat er allemaal in Nieuw-Buinen werd geproduceerd op het gebied van glas.Normaal is Goedewaagen ook geopend voor bezoekers; de winkel en het museum zijn dagelijks geopend. Kijk voor meer informatie op www.goedewaagen.nl of www.keramischmuseumgoedewaagen.nl.

Foto’s gemaakt door Kelvin Brans

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.