Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen bochten in het Zuiderdiep

gevaarlijke bochtNIEUW-BUINEN – Liever een rechte weg waar wat te hard wordt gereden dan een paar slingers in de weg, die alleen maar een schijnveiligheid creëren. Dat blijft de mening van een meerderheid van de bewoners van een deel van het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen. Tijdens een discussiebijeenkomst, belegd door Dorpsbelangen kwam dezelfde mening naar voren als enige weken geleden. Toen presenteerde de gemeente Borger-Odoorn de reconstructieplannen voor het Zuiderdiep weggedeelte in Nieuw Buinen. Dorpsbelangen heeft na de discussieavond van afgelopen week maar een advies. De bewoners zijn tegen slingers, dus het plan van de gemeente Borger Odoorn zal echt anders moeten.

 

Bron/foto: DvhN

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Geen bochten in het Zuiderdiep

  1. denk dat het te hard rijden bij die bocht het
    probleem is

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.