Direct naar de inhoud.

Geen bochten in het Zuiderdiep

  • door:
  • op:

gevaarlijke bochtNIEUW-BUINEN – Liever een rechte weg waar wat te hard wordt gereden dan een paar slingers in de weg, die alleen maar een schijnveiligheid creëren. Dat blijft de mening van een meerderheid van de bewoners van een deel van het Zuiderdiep in Nieuw-Buinen. Tijdens een discussiebijeenkomst, belegd door Dorpsbelangen kwam dezelfde mening naar voren als enige weken geleden. Toen presenteerde de gemeente Borger-Odoorn de reconstructieplannen voor het Zuiderdiep weggedeelte in Nieuw Buinen. Dorpsbelangen heeft na de discussieavond van afgelopen week maar een advies. De bewoners zijn tegen slingers, dus het plan van de gemeente Borger Odoorn zal echt anders moeten.

 

Bron/foto: DvhN

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal