Direct naar de inhoud.

De grootste Media Markt van het Noord Oosten staat in Emmen.

Noorderplein-Emmen- mediamarktEMMEN – Vorige week donderdag is de grootste Media Markt van de provincie Groningen en Drenthe geopend in Emmen. De elektronica gigant heeft haar 31e vestiging van Nederland gebouwd aan het Noorderplein in Emmen. Tien jaar overleg, zoeken en plannen maken ging er aan vooraf.  De winkel bestaat uit twee verdiepingen met een winkeloppervlakte van 3800 vierkante meter en is boven een parkeergarage gebouwd. Afgelopen donderdag 7 november is de elektronicareus gestart met ongeveer 9500 verschillende artikelen in de schappen. Nieuw voor de Media markt is de kidscorner. In die hoek worden ook speelgoedjes verkocht als pluchen beesten en bordspelen. Ook nieuw is het digitale prijssysteem in de winkel waarmee prijzen gemakkelijk kunnen worden aangepast.

Vestigingsdirecteur Huub Stikkelbroeck: “We hebben 98 mensen in dienst genomen waarvan zestig voltijdbanen”. Voordat de winkel opende was er een enorme run op de banen. Ongeveer 1100 sollicitanten hadden zich gemeld. Op sommige functies, zoals die van verkoopmedewerker kwamen meer dan driehonderd reacties binnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-