Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Axel Hanning aan de start op Nederlandse Junioren Kampioenschappen

Vlinderslag

STADSKANAAL – Afgelopen weekend vonden in Amsterdam de Nederlandse Junioren Kampioenschappen korte baan plaats. Axel Hanning van ZPC Stadskanaal kwam op vrijdag en zaterdag aan de start tijdens het NJK.

Vrijdag startte Hanning op drie afstanden. De 200 meter rugslag verbeterde hij met ongeveer vier seconden. Ook op de 50 meter vrije slag wist hij zijn persoonlijke record aan te scherpen en noteerde hij 26.99 – tevens goed voor een keurige negende plaats. Later in de middag kwam hij uit op de 400 meter vrije slag waar hij zijn tijd met ruim 12 seconden wist te verbeteren.

Op de zaterdag kwam hij aan de start op de 200 meter vrije slag en wist zijn persoonlijke record met ruim 5 seconden te verbeteren. Tevens zwom hij de 200 meter wisselslag en noteerde hij een tijd van 2:27.10 – tevens weer een verbetering van zijn persoonlijke record.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.