Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twee personeelsleden distributiecentrum Gieten mogelijk betrokken bij fraude

imagesGIETEN – Twee medewerkers van het distributiecentrum in Gieten zijn per direct ontslagen. Ze zijn mogelijk betrokken bij een grootschalige fraude zaak. Dat meldde de regionale omroep RTV Drenthe vanmorgen. Het distributiecentrum van C1000 doet verder geen mededelingen hierover. Uit onderzoek bleek dat er mogelijk gefraudeerd zou zijn met pallets. Op basis van deze uitkomsten zijn twee medewerkers inmiddels ontslagen. Hoe groot de fraude is, wordt niet bekend gemaakt. Ook wil C1000 niet bevestigen of er aangifte is gedaan. [RTV Drenthe]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.