Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dag van de (multi)media bij RTV-Stadskanaal

Multimedia Social media, multimedia, nieuwsmedia… Het is niet meer uit ons bestaan weg te denken! Bij lokale omroepen, zoals RTV-Stadskanaal, draaien alle drie dagelijks op volle toeren! Denk maar eens aan deze website, Youtube, e-mail, Twitter, Facebook, automatiseringssystemen en nog veel meer..

Vrijdag 28 maart kan iedere luisteraar op allerlei manieren contact maken met RTV-Stadskanaal om zo even zijn verhaal (of iemand de groeten) te doen of een verzoekje aan te vragen.

MeidoornschoolDe Meidoornschool in Stadskanaal sluit deze dag “Projectweek Multimedia” af en is de hele dag aanwezig in de studio. De Meidoornschool is een school voor zeer moeilijk lerenden voor speciaal en voortgezet onderwijs. De afdeling Speciaal Onderwijs is voor leerlingen van 4 tot 12-13 jarigen. De afdeling Voortgezet Speciaal Onderwijs is voor leerlingen van 12-13 tot 20 jarigen. De leerlingen komen uit Stadskanaal en omgeving en de school vervult een streekfunctie.

Eric Koops (Redactie en ICT) en Alex Bos (Programmamaker) laten ze de wereld van de (lokale) radio zien en horen.

De interactie start om 10.00 uur en zal tot 15.00 uur duren. We zullen álle beschikbare (social) media in de gaten houden en ons best doen aan alle verzoeken gehoor te geven.

Ook meedoen? Stuur ons vrijdag 28 maart een bericht via de beschikbare media (Twitter, e-mail, Facebook, telefoon, website, etc.) of vul nu alvast onderstaand formulier in.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.