Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Talenten gezocht voor Battle

Knoal RockSTADSKANAAL – Op vrijdag 27 juni 2014 zullen wederom 6 bands/artiesten de strijd met elkaar aangaan in FOX Stadskanaal, tijdens deze avond krijgen de geselecteerde bands in 20 minuten de kans om aan te tonen dat zij de beste zijn en hier een plaats mee veroveren op het festival Knoalrock 2014.

De Inschrijving is voorbehouden aan bands/artiesten, die binnen een straal van 25 kilometer uit de gemeente Stadskanaal komen, instrumenten bespelen en zowel eigen composities als covers te gehore brengen en de muziekgenre zich beweegt tussen bluesrock en heavy metal.

Wil jij de opvolger worden van We Fall Slowly en in 2014 het podium betreden van Knoalrock meld je dan nu aan voor The Battle for Knoalrock, Aanmelden kan tot 1 mei Voor meer informatie www.knoalrock.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.