Direct naar de inhoud.

Jan-Willem van de Kolk wethouder in Bedum

  • door:
  • op:
Jan-Willem van de Kolk
Jan-Willem van de Kolk

BEDUM/STADSKANAAL – Jan-Willem van de Kolk (PvdA) wordt wethouder voor de gemeente Bedum. Jan-Willem krijgt in Bedum onder meer financiën, dagelijks bestuur werkvoorzieningsschap Ability, volkshuisvesting, milieu en duurzaamheid en sport in zijn portefeuille. Het college wordt gevormd door drie wethouders. Hij volgt Egbert Zwart op die acht jaar wethouder was in Bedum.

Van de Kolk heeft zin in zijn nieuwe functie: “Via voorzitter Ineke Mulder van de PvdA in Bedum ben ik in contact gekomen met de fractie. Na een paar gesprekken is er echt een klik ontstaan. Bovendien is Bedum een prachtige gemeente met een grote opgave”, aldus Jan Willem via RTV Noord. De installatie van het nieuwe Bedumer college is op donderdagavond 8 mei.

Op 15 mei is er de mogelijkheid afscheid te nemen van Jan-Willem van de Kolk samen met de andere oud wethouders Erik Bieze en Jan Bessembinders. De afscheidsreceptie zal plaatsvinden in het Geert Teis. RTV Stadskanaal zal (onder voorbehoud en indien mogelijk) dit live gaan uitzenden. Van de Kolk was 16 jaar lang wethouder van onze gemeente.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal