Direct naar de inhoud.

Laatste actie demissionair wethouder Jan-Willem van de Kolk

  • door:
  • op:
Foto: Marc Dol - RTV-S
Foto: Marc Dol – RTV-S

STADSKANAAL –  (met audio) Afgelopen vrijdag heeft oud wethouder Jan willem van de Kolk zijn (onverwacht) allerlaatste taak verricht. Een feestelijke taak die Jan-Willem met veel plezier verrichte.  Op facebook schrijft de kersverse wethouder van Bedum dan ook het volgende:

 

“Vandaag heb ik de eer gehad om samen met een skater-van-het-eerste-uur de nieuwe skatebaan te mogen openen. Johan Hamster was verhinderd en ik mocht hem vervangen. Het was mijn laatste feestelijke opening als wethouder in de gemeente Stadskanaal, en een hele mooie. Want aan deze skatebaan zitten veel verhalen vast, bijvoorbeeld over de eerste baan, die aangelegd werd op de plek waar later het Kofschip, de een-na-mooiste bibliotheek van Nederland verrees, het verhaal over de bouw van het prachtige jongerencentrum De Kwinne, in het centrum! En natuurlijk het verhaal over de aanleg van het fraaie sport- en beweegplein, tot stand gekomen door de inzet van de jongeren zelf “.

Na de opening was Jan-Willem te horen bij RTV Stadskanaal (S-express). In een openhartig gesprek werd al gauw duidelijk dat onze (oud) wethouder helemaal klaar is voor zijn nieuwe taak in Bedum.

 

Luister Jan Willem van de Kolk in de S-Express-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal