Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste editie Kanaalstreek Gospel Festival op 17 mei 2014

logo kgf kleinStadskanaal – Op 17 mei 2014 organiseert Gospelkoor Dabar uit Stadskanaal de eerste editie van het Kanaalstreek Gospel Festival. Aan dit festival werken in totaal vijf verschillende koren uit de regio mee. Alle koren brengen tijdens deze avond verschillende nummers uit hun eigen repertoire ten gehore. Het belooft dan ook een afwisselende, muzikale avond te worden.

Het Kanaalstreek Gospel Festival vindt plaats in de Rooms-Katholieke Kerk in Stadskanaal (Poststraat 38). De avond begint om 20.00 uur en de entreeprijs is €5,-.

Kanaalstreek Gospel Festival

Dit jaar bestaat Gospelkoor Dabar uit Stadskanaal alweer dertig jaar. Reden genoeg om van 2014 een speciaal jaar te maken met verschillende muzikale jubileumactiviteiten. Eén daarvan is het Kanaalstreek Gospel Festival. In de afgelopen jaren heeft Dabar zelf met enige regelmaat aan verschillende festivals meegedaan en gemerkt hoe inspirerend het is om samen met andere koren op te treden. Dit enthousiasme wilde Dabar graag delen met andere koren uit de omgeving en zo ontstond het idee om het Kanaalstreek Gospel Festival te organiseren. Aan deze eerste editie werken vijf verschillende koren mee namelijk; Metanoya (Stadskanaal), Gospelkoor Zemira (Mussel), Gospelkoor Glory Sounds (Nieuw-Buinen), Jongerenkoor Friends in Harmony (Ter Apel) en natuurlijk Gospelkoor Dabar zelf. Het festival vindt plaats in de Rooms-Katholieke Kerk aan de Poststraat 38 in Stadskanaal. De avond begint om 20.00 uur (entreeprijs €5,-).

Meer informatie

Voor meer informatie over het Kanaalstreek Gospel Festival en de deelnemende koren kijk op www.gospelkoordabar.nl of  https://www.facebook.com/kanaalstreekgospelfestival.

 

flyer KGF def

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.