Direct naar de inhoud.

Vacature (website) redactie RTV Stadskanaal

  • door:
  • op:
RTVS studio Geert Teisplein  (f: Nieuwsbode)
RTVS studio Geert Teisplein (f: Nieuwsbode)

RTV STADSKANAAL – is de lokale omroep voor de gemeente Stadskanaal. De berichtgeving op deze website van de omroep is dan ook vooral gefocust op onze gemeente en op de programma’s van RTVS. Door de toegenomen stroom van persberichten die dagelijks op onze redactie binnenkomen zoeken wij met spoed een redacteur (M/V) om ons bestaande team uit te breiden. Het redactie werk kan vanuit huis gedaan worden via je eigen PC. Wij vragen enthousiasme, een goede kijk op de Nederlandse taal en een half uurtje van je (vrije) tijd per dag.

Let op: Bij RTV Stadskanaal zijn alleen maar

Wethouder Johan Hamster in gesprek
radio studio RTVS

vrijwilligers actief. Dat vrijwilligerswerk kan soms best enerverend zijn want bij een lokale omroep is vrijwillig lang niet altijd vrijblijvend. Er wordt op je gerekend! Je krijgt er wel iets heel moois voor terug. Een omroep die sterk in de belangstelling staat, een leuk team en een website die dagelijks bezocht wordt door enkele duizenden unieke bezoekers.

Enthousiast geworden om bij onze redactie aan de slag te gaan? Neem dan contact op met redactie@rtvstadskanaal.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal