Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Europese verkiezingen van 2014 (stemwijzer)

stemwijzers.europese.verkiezingen.2014.stemwijzer.stemvaneuropa.ondernemersstem.grootSTADSKANAAL – Het aftellen is begonnen: Morgen gaan de stembureaus open voor de Europese verkiezingen van 2014. kiesgerechtigde inwoners van Nederland kunnen stemmen op 26 Nederlandse afgevaardigden voor de periode 2014-2019.

De verkiezingen stellen de kiezers in de gelegenheid om bij te dragen aan de versterking en veranderende richting die Europa opgaat bij het aanpakken van de economische crisis en vele andere kwesties die invloed hebben op ons dagelijkse leven.

Toegegeven, het is allemaal best moeilijk. Maar Europa wordt steeds belangrijker voor ons allemaal en jij kunt in vrijheid meebepalen hoe onze Europese toekomst er uit moet zien. Het spoor eventjes bijster? Op deze link kun je binnen enkele minuten een aantal stellingen beantwoorden zodat jij precies weet op welke partij je het beste kunt gaan stemmen. Succes morgen..

Bronnen: De stem van Europa, Stemwijzer, Europeesparlement.nl 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

2 Reacties op “De Europese verkiezingen van 2014 (stemwijzer)

 1. HUBERT DENYS

  Mijnheer

  NERGENS WORDT GEVRAAG NAAR DE RENTE DIE LAGER IS DAN DE INFLATIE.

  LAAT DE KLEINE MAN ZIJN SPAARCENTEN TOCH 3% OPBRENGEN

  HUBERT DENYS

 2. HUBERT DENYS

  ALS ER SLECHTS 80% GELDIGE STEMMEN ZIJN DAN MOETEN ER OOK 20% MINDER VERKOZENEN ZIJN

  HUBERT DENYS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.