Direct naar de inhoud.

CDA Borger-Odoorn gaat verkiezingen in met mix van ervaring en jong talent

  • door:
  • op:
Het team van het CDA met lijsttrekker Ankie Huijing (tweede van rechts) voor de komende raadsverkiezingen.

BORGER-ODOORN – Ankie Huijing is dit weekend gekozen als lijsttrekker van het CDA Borger-Odoorn voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Huijing zit nu samen met Margreet Wegman in de raad namens de Christen Democraten. Zij staat op twee. 

Op plaats drie staat fractie-assistent Peter Kranst. De lijst wordt vervolgd met nieuwelingen Ruud Boven en Tamara Kuipers beide uit 2e Exloërmond, Rien de Jong uit Exloo en Pim van Teffelen uit Nieuw Buinen.

Huijing is na twee termijnen in de raad voor het eerst lijstrekker van het CDA.  Ze is blij met de lijst die er staat. ‘Het enthousiasme en de wijze van politiek voeren, heeft er voor gezorgd dat we het afgelopen jaar nieuw talent aan ons konden binden’ aldus Huijing.

‘We hebben het afgelopen jaar veel tijd gestoken in contact met de inwoners. Mensen ervaren onze werkwijze en dat vertaalt zich terug. We zien onze ledenaantal, tegen de verwachting in, groeien.’  Het CDA heeft momenteel twee zetels in de gemeenteraad van Borger-Odoorn.

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal