Direct naar de inhoud.

Dennis Wijbenga oppermachtige Open Water zwemmer

  • door:
  • op:
Dennis Wijbenga
Dennis Wijbenga

STADSKANAAL – Het open water zwemseizoen is weer van start gegaan. Traditiegetrouw wordt de eerste wedstrijd jaarlijks gehouden in Vriezenveen. De deelnemers maakten er een gezellige happening van en aan strijdlust geen gebrek. Dennis Wijbenga, lid van ZPC Stadskanaal, begon met de 2000 meter schoolslag voor senioren. Hij gebruikte deze afstand als opwarmer voor de volgende afstanden en eindigde op een keurige derde plaats.

Bij de masters toonde Dennis aan, dat hij weinig aan kracht had ingeboet t.o.v. vorig seizoen en hij zette gelijk de toon. De 1000 meter schoolslag masters werd met overmacht gewonnen.
Tenslotte zette Dennis de 500m schoolslag senioren tijdrace naar zijn hand en ook deze afstand eindigde in een prima overwinning. De eerstkomende wedstrijd, waaraan Dennis zal deelnemen is op zaterdag, 28 juni 2014, in Scheerwolde.’s Zondags , 29 juni 2014, is de thuiswedstrijd, het zwemevenement de Rode Loper, aan de beurt. Gezien de resultaten van de naaste concurrenten van Dennis belooft dit weer een spannende gebeurtenis te worden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal