Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

NOVA-kanjers winnen 25-meter Finale in Winschoten

Tara, Daphne en Marjolijn met de bekers!

Tara, Daphne en Marjolijn met de bekers!

MUSSELKANAAL – Afgelopen zaterdag (18 juni) vonden in zwembad “De Watertoren” in Winschoten de 25 meter Finales zwemmen plaats. Tijdens deze finales worden er per niveau medailles verdeeld, daarnaast wordt er ook om het algehele klassement gestreden. De zwemmers van zwemvereniging NOVA gingen aan het einde van de middag met de felbegeerde wisselbeker naar huis!

Zwemvereniging NOVA had 12 zwemmers op de blokken in Winschoten. Er werden maar liefst 24 medailles gescoord. Het kampioensteam bestond uit; Anouk Vrieze, Kim Vrieze, Stefan Wolfs, Robert Wolfs, Katja Wierda, Lieke Schuur, Amber Vloo, Emma Pepping, Tara Teelken, Jin Tae van Gennip, Marjolijn Bos en Daphne Teijen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.