Direct naar de inhoud.

Succesvol ONK korte baan voor zwemvereniging NOVA

  • door:
  • op:
Laura Setz wint zilver
Laura Setz wint zilver

MUSSELKANAAL – Van 4 t/m 6 november werd in Hoofddorp het Open Nederlands Kampioenschap korte baan gezwommen. Namens Zwemvereniging NOVA verschenen 4 zwemmers aan de start. Marcel Groen, Niels Wiersema, Laura Setz en Manon Manning hebben goed gepresteerd. Alle zwemmers wisten op het juiste moment te pieken en de persoonlijke records te verbeteren! Hoogtepunt van het toernooi was de zilveren medaille die Laura op de 800 meter vrije slag behaalde.  

Tijdens het Nederlands Kampioenschap worden in de ochtend voorrondes gezwommen. ‘s Avonds starten de 16 snelste zwemmers van Nederland in de A en de B finales. De NOVA-zwemmers wisten maar liefst zes keer tot de A-finale door te dringen en stonden twee keer in de B-finale! Zwemvereniging NOVA kijkt trots terug op dit geslaagde toernooi.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal