Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Masters NOVA zwemmen record

Masters zwemvereniging NOVA zwemmen Nederlands Record

MUSSELKANAAL – Van donderdag 19 t/m zondag 22 januari werden de Open Nederlandse Master Kampioenschappen korte baan gezwommen in het Geusseltbad te Maastricht. Janine de Groot, Stefan Kwant, Jesper Honken, Marcel Groen en Karin Groen verschenen bij dit NK voor 20-plussers namens zwemvereniging NOVA aan de start.

Hoogtepunt van het toernooi was het behalen van het Nederlandse Master Record op de 4 x 50 meter vrijeslag estafette gemengd. Met maar liefst vier gouden, drie zilveren en twee bronzen medailles op zak kon het team op zondagmiddag de lange reis naar het noorden weer aanvaarden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.