Direct naar de inhoud.

Clubkampioenen 2017 zwemvereniging NOVA

  • door:
  • op:
Clubkampioenen 

MUSSELKANAAL – Op zaterdag 15 april werden de clubkampioenschappen van zwemvereniging NOVA gezwommen. Maar liefst vijfentachtig zwemmers stonden op de blokken in thuisbad “Het Pagecentrum” in Stadskanaal, een record aantal deelnemers voor de bloeiende zwemclub. ’s Avonds vonden de feestavond en de prijsuitreiking plaats in zaal “De Gelegenheid” in Musselkanaal.

Kampioenen

De jongste leeftijdscategorie was die van de meiden zes jaar, de oudste actieve zwemmer die aan de start verscheen is zesentwintig. Per categorie werden medailles verdeeld. Daarnaast werd er fel gestreden om de titel “clubkampioen 2017”. In vier categorieën worden daar jaarlijks bekers voor uitgereikt. De aanmoedigingsprijs, voor jonge zwemmers die nog geen vlinderslag zwemmen, ging dit jaar naar Leanne Klompmakers. Clubkampioen bij de minioren werd Mats Meyer. De titels clubkampioen all-in meisjes was weggelegd voor Manon Manning en Marcel Groen mocht de beker voor snelste jongen in ontvangst nemen.

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal