Direct naar de inhoud.

Succes Minioren Zwemvereniging NOVA in Leiden

  • door:
  • op:
Succes minioren NOVA

MUSSELKANAAL /LEIDEN – Het afgelopen weekend 18 en 19 februari, vonden in Leiden de jaarlijkse Speedo jaargangwedstrijden plaats. De wedstrijden zijn bedoeld voor jonge zwemmers onder de 12 jaar. De snelste achttien zwemmers van Nederland per jaargang mogen starten.

Onder begeleiding van coach Wendy stonden Katja Wierda (jaargang 2007), Marit Post (jaargang 2006), en Mats Meyer (jaargang 2005) namens zwemvereniging NOVA uit Musselkanaal op de blokken. De jonge zwemmers zetten op alle afstanden nieuwe scherpe tijden op de klok, hetgeen alle drie de sporters top 5 noteringen opleverde. Katja en Mats namen beide op de vlinderslag een bronzen pIak mee naar huis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal