Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

The Battle For Knoalrock vrijdag 27 Juni

battle 2014STADSKANAAL – Op vrijdag 27 juni aanstaande zullen 6 talentvolle bands de strijd met elkaar aangaan in Fox Stadskanaal. Tijdens bandpresentatie krijgen geselecteerde bands de kans om aan te tonen dat zij de beste van de avond zijn en hier mee een plaats veroveren op het festival op 21 november.

Elke band krijgt 20 minuten de tijd om zijn beste performance neerzetten en zich te presenteren voor zowel publiek als een vakkundige jury. De muzikanten zullen beoordeeld worden op onder andere op originaliteit, presentatie en techniek.

Net zo als bij de vorige drie edities zal er muzikaal weer genoeg variatie zijn en zullen de verschillende rock genres weer uitgebreid aan het bod komen. De deelnemende bands die zullen gaan strijden om een plek op Knoalrock 2014 zijn: The Anti-D’s (Alternatieve Rock) Midnight Company (Hardrock) Joseph’s Garden en Mind (Rock) Broken Benn (Rock/Hardrock) Roasted (Rock/southern rock) De presentatie is wederom in handen van Nico Wiersema.

The Battle For Knoalrock begint om 20:30 en de deuren gaan om 19:30 open en is gratis te bezoeken.

battle 2014

Evenement pagina: https://www.facebook.com/events/484758594959608/?fref=ts

Website stichting  OF  Fox Stadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.