Direct naar de inhoud.

Activiteiten op de Sikkenberg

  • door:
  • op:
Een jongen die lekker aan het spelen is in het water
Een jongen die lekker aan het spelen is in het water

ONSTWEDDE – Camping de Sikkenberg in Onstwedde organiseert in Augustus een aantal activiteiten, we hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Woensdag 6 augustus van 13:00 tot 17:30 is er weer de jaarlijkse campingbraderie met o.a. kraampjes van organisaties uit de regio, boekenkraampjes en kraampjes met snuisterijen. Ook worden er verschillende hapjes verkocht. Aansluitend is er vanaf 20:00 een optreden van de hiphopgroep Damascus, de hiphopgroep bestaat drie christelijke rappers. De kosten voor toegang bestaat uit een vrijwillige bijdrage.

Op woensdag 13 augustus geeft het christelijke zangkoor The Continentals een optreden in de Sikkenberg. Het is inmiddels een traditie geworden dat het koor naar de camping komt. Het concert zal beginnen om 20:00 en de toegangsprijs bestaat (ook hier) uit een vrijwillige bijdrage.

Iedereen is bij allebei de evenementen van harte welkom. Meer informatie over Damascus is te vinden op Damascushiphop.nl, meer informatie over The Continentals is te vinden op Continentals.nl en meer informatie over beide evenementen én over de Sikkenberg is te vinden op Sikkenberg.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal