Direct naar de inhoud.

Start kaartverkoop jubileumconcert ’30 years of Gospel’ Gospelkoor Dabar

  • door:
  • op:

GospelkoorDabarSTADSKANAAL – De kaartverkoop voor het jubileumconcert ’30 years of Gospel’ van Gospelkoor Dabar uit Stadskanaal is gestart. Het concert vindt plaats op 18 oktober aanstaande in Theater Geert Teis in Stadskanaal. Kaarten kunnen online besteld worden via www.gospelkoordabar.nl of gekocht worden bij de Evangelische Boekwinkel (Stadskanaal), Schoonheidssalon Rolien (Musselkanaal), Bloemenboetiek Hofman (Nieuw-Buinen) en Camping de Sikkenberg (Onstwedde). De kaarten kosten €10,- per stuk.

 

Jubileumconcert ‘30 years of Gospel’
Na een bijzonder jubileumjaar met concerten in zowel binnen als buitenland sluit Gospelkoor Dabar uit Stadskanaal haar 30-jarig jubileum af met een spetterend concert in Geert Teis op 18 oktober aanstaande. Tijdens deze avond neemt Gospelkoor Dabar het publiek mee naar de wereld van de Black Gospel. Bekende klassiekers als Oh happy day en Go like Elijah zullen op deze avond dan ook niet ontbreken. Maar daarnaast laat Dabar haar publiek ook graag kennismaken met minder bekende nummers uit de Black Gospeltraditie. Kortom, een muzikale avond die u niet mag missen.

Meer informatie
Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op www.gospelkoordabar.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal