Direct naar de inhoud.

‘t Is lente!-dag op camping De Sikkenberg

  • door:
  • op:

Boer Beer - lentedagONSTWEDDE – Op Tweede Paasdag is het ’t Is lente!-dag op De Sikkenberg (Sikkenbergweg 7) in Onstwedde. De ‘deuren’ staan tussen 11.00 en 16.00 uur voor iedereen open om te genieten van wat lekkers op het terras, voor een huifkartocht over het terrein en voor het ontdekken van de nieuwe outdooractiviteiten op de camping met Pjerke Buitensport.

Het belooft een gezellige dag te worden! Boer Beer en de paashaas heten alle kinderen welkom op de camping, er is een springkussen én er zijn lammetjes die graag geaaid willen worden. Ook kan iedereen gratis (!) leren boogschieten en organiseert Pjerke Buitensport een GPS-speurtocht ‘paaseieren zoeken’. Deze tocht kost per vier personen €12,50 euro (extra persoon is €3-).

Het terras en de gezellige nieuwe loungehoek staan alweer schoon en klaar te wachten op de eerste gasten. Als het wat frisser is, worden de terrashaarden aangestoken. Een prima plek dus om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Kom dus gezellig langs!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal