Direct naar de inhoud.

Grote Sport en Gezondheidsmarkt in Musselkanaal

  • door:
  • op:
Foto: Sportdorp-Musselkanaal.nl
Foto: Sportdorp-Musselkanaal.nl

MUSSELKANAAL – Sportdorp Musselkanaal en Patiënten vereniging ReumActief organiseren op zaterdag 23 augustus tussen 11.00 uur en 16.00 uur samen een groots opgezette sport- en gezondheidsmarkt in de Technicumstraat te Musselkanaal.

Het wordt een groots opgezette braderie met een kleine 30 kramen op het gebied van sport en gezondheid. Er zijn verschillende sport en spelactiviteiten, gezelligheid, demonstraties en verschillende gratis testen

Tijdens deze dag is er een ambulance van het Promotieteam Ambulandezorg Groningen aanwezig die door iedereen bezichtigd kan worden. Ook de Stichting Wensambulance Noord is aanwezig met hun wensambulance. Zij maken wensen waar van ernstig zieke kinderen.

Daarnaast zijn er diverse beweegdemonstraties en clinics tijdens deze dag. Denk aan een workshop tai chi waar iedereen gratis aan deel kan nemen, demonstratie acrogym door Gymvereniging Musselkanaal, dansdemonstraties door Sportcentum Bodyfit, een demonstratie schermen en een prachtige demonstratie rolstoelhockey. Tevens geeft de Stichting Service Dogs 2 demonstraties met de hulphonden en is er bij Fysiotherapie Musselkanaal de mogelijkheid om een echo te laten maken. De Klapster Schutters komen met een heuse mobiele schietbaan!

De hele dag staat in het teken van een goed doel. Zo organiseert Sportcentrum Bodyfit gedurende de hele dag een Spinning marathon. Opgave hiervoor kan nu al!! Durf jij de uitdaging aan en wil jij je ook inzetten voor het goede doel om zo nog meer mensen met een handicap te kunnen laten sporten en bewegen, geef je dan snel op via http://www.sportcentrumbodyfit.nl/ Opgave kan ook gedurende de dag zelf. Naast de Spinning marathon Kun je leuke prijzen scoren bij onder andere een Fre eplayer wedstrijd.

Ook voor de kinderen is gezorgd. Zo is Bruintje Beer aanwezig en kunnen kinderen met hem op de foto. Daarnaast zal er een springkussen aanwezig zijn en nog veel meer leuke activiteiten. Het goede doel is dit jaar ReumActief, die met het geld nog meer mensen met een reumatische aandoening en beweegbeperking in beweging wil zien te krijgen. Al met al een dag om bij aanwezig te zijn! Kom in beweging en laat u verrassen! De eerste 500 bezoekers ontvangen een mooi gevulde Goodybag gratis!

Kijk voor meer informatie op de website van ReumActief (www.reumactief.info) of Sportdorp Musselkanaal (http://www.sportdorp-musselkanaal.nl) of op de verspreidde posters en flyers.

ReumActief-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal