Direct naar de inhoud.

Viswedstrijden Buurtcentrum Maarsstee (ont)-spannend

  • door:
  • op:

OLYMPUS DIGITAL CAMERASTADSKANAAL – Op 3 september is er weer gevist door de jeugd in de vijver bij de duiventil. Dit keer zijn er nog meer deelnemers dan bij de eerste wedstrijd in juni. Dertien deelnemers binden de sportieve maar ook zeer gezellige strijd aan. Er wordt gevist van ‘s middags 14:00 tot 16:00 uur. Het enthousiasme is groot, evenals de vissen die worden gevangen.

De uitslagen: grootste aantal vissen: Gedeeld eerste Joey Tjapkes en Sanne Rosing: beide zes vissen, op de tweede plaats Iwan Winkels met vier en derde Lucas Bruggink met drie vissen. De grootste vis is een spannende aangelegenheid: 19, 20, 20,5 en 21,5 cm worden gevangen. De grootste van 21,5 cm wordt op de wal gesleept door Sky Winklaar. Zij is daarmee de winnares met de grootste vis.

Ook de volwassen hebben afgelopen zaterdag (6 september) weer de sportieve strijd aangebonden. Met prachtig weer aan het aan het Wildervanckkanaal tussen 13:00 en 16 uur is er door de meeste vissers redelijk gevangen. De sfeer was weer ontspannen. De een ging op de fiets, een ander op de brommer en weer anderen met de auto.
Bij de uitreiking in het buurtcentrum blijkt dat Gerrit Bruggink met 2005 gram eerste is geworden, hen keibergen met 900 gram tweede en ‘debutant’ Johan Ligt met 350 gram derde.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal