Direct naar de inhoud.

Hengelsportvereniging De Onderduiker 75 jaar

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Hengelsportvereniging De Onderduiker bestaat dit jaar 75 jaar. Mede daardoor organiseerde de club zaterdagmorgen voor maximaal 30 leden een jubileum stekwedstrijd aan het A.G. Wildervanckkanaal. Na afloop was de prijsuitreiking in Buurthuis Noord. Hier werden de geldprijzen uitgereikt en alle deelnemers kregen een rollade. “Normaliter hadden we er meer ruchtbaarheid aan gegeven, maar door de coronamaatregelen kunnen we niet veel”, aldus voorzitter Eddy Doedens van de circa duizend leden tellende vereniging.

Chris Iwema uit Veendam is algemeen kampioen geworden, gevolgd door Swier Doedens en Henk Witting. In de B-groep gingen Roel Boiten, Eddy Blaauw en Frank Bisschop met de geldprijzen huiswaarts.

Bron en foto’s: Peter Panneman

Winnaars A-groep: v.l.n.r. Henk Witting, Chris Iwema en Swier Doedens
Winnaars B-groep-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal