Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kaartje leggen in Buurtcentrum Maarsstee

Buurtcentrum Maarsstee

STADSKANAAL – In het Buurtcentrum Maarsstee aan de Nederlandlaan wordt elke woensdagavond kaarten (klaverjassen en jokeren) georganiseerd. Ook in deze zomerperiode gaat het kaarten gewoon door en iedereen is van harte welkom.

Gezelligheid

Reina Kiewiet van de kaartcommissie Maarsstee: “Het kaarten begint om 19:00 uur en de deuren doen we open om 18:30 uur. Het kaarten is gemiddeld om 22:15 uur afgelopen. Na afloop worden de beste kaarters bekend en verrast met een leuke prijs. Gezelligheid staat voorop. De kosten zijn € 3,00, inclusief een kop koffie/thee”. – Opgave is niet nodig.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.