Direct naar de inhoud.

Mens Erger Je Niet toernooi in Maarsstee

  • door:
  • op:
Open knoalster ‘Mens Erger Je Niet’ toernooi

STADSKANAAL – Op zaterdag 26 januari is het weer zo ver. De zevende editie van het open Knoalster kampioenschap Mens-erger-je-niet toernooi. De strijd zal worden uitgevochten in Buurtcentrum Maarsstee. Wie gaat Kristin Kiewiet, de winnares van vorig jaar, van de troon stoten en laat zich kronen tot meest ergerlijke persoon in Stadskanaal 2019. Kortom: wie gaat er vandoor met de wisselbokaal? Maar ook wie wint in elk geval een mooie prijs als één van de vier finalisten?

Start

Het toernooi begint om 13:00 uur en de deelname is gratis. Maximaal 64 deelnemers en inschrijving kan via info@maarsstee.nl of via Facebook. Vol is vol. Wees er snel bij, want u wilt toch ook de eindstrijd halen op het grote verlichte finalebord? De strijd zal gaan tussen jong en oud. De jongste deelnemer van de afgelopen zes jaar was 7 jaar jong en de oudste 92 jaar. Het is niet alleen een strijd, maar juist ook een verbinding tussen drie of zelfs vier generaties. Maar ook de plek om andere buurtbewoners en bezoekers van Buurtcentrum Maarsstee te ontmoeten.

Politici

Elk jaar nemen ook een aantal lokale politici deel, waardoor het deelnemersveld erg divers is. Het vreemde is bij elk toernooi dat voor de aanvang alles en iedereen ontspannen is, maar zodra het spel eenmaal is begonnen, hangt er een heftige, maar prettige spanning. Wat een potje Mens-erger-je-niet al met een mens kan doen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal