Direct naar de inhoud.

Mens-erger-je-niet gewonnen door Tinie

  • door:
  • op:
Tinie Panneman

STADSKANAAL – Zaterdag was is het opnieuw een drukte van jewelste in Buurtcentrum Maarsstee. Vanaf 13:00 uur was er namelijk weer het ergerlijke Mens- erger- je- niet toernooi. Jammer genoeg waren er een paar afmeldingen in verband met ziekte te betreuren. Alle deelnemers wilden Kristin Kiewiet van de troon stoten, zodat er ondanks de afmeldingen wegens ziekte toch nog 42 hele fanatieke deelnemers overbleven.

Bij het begin van elke ronde moesten de deelnemers uit de doos een nummer trekken, om te zien aan welke tafel ze moeten zitten om te spelen. Daarbij heeft elke nummer een kleur, zodat ze ook kunnen zien, met welke pion ze moesten spelen.

Winnaars

Na dik drie uur spelen en vier rondes verder, werd uiteindelijk de winnares bekend. De winnares van dit jaar is Tinie Panneman geworden, zodat nu een jaar lang de wisselbeker bij haar in huis mag staan.

De vier finalisten hebben allemaal een VVV cadeaukaart gekregen omdat ze de finale hebben behaald. De andere deelnemers hebben bij het begin allemaal een consumptie gekregen. Zodat iedereen een kleinigheidje heeft gekregen.

Wanneer jullie nu denken het lijkt me toch leuk om mee te gaan doen. Dat kan natuurlijk het volgend jaar en wel weer op de laatste zaterdag van de 1e maand van 2020 (25 januari). Aanmelden kan nu al via info@maarsstee.nl en schroom niet, want de eerste deelnemers zijn nu al bekend.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal