Direct naar de inhoud.

Neut`n schait`n in Maarsstee

  • door:
  • op:
neut`n schait`n

STADSKANAAL – Zondag 1 april, op eerste paasdag, was het weer gezellig in Buurtcentrum Maarsstee. Namelijk neut`n schait`n  voor jong en oud.

De deelnemers waren van alle leeftijden, van 12 jaar tot wel 81 jaar. In totaal zijn er 26 deelnemers met elkaar de strijd aangaan. Voor de wedstrijd was er eerst voor iedereen koffie of thee met een punt appelgebak en slagroom. Sommigen wilden geen gebak, maar wel slagroom in de koffie. En ja, dat wordt natuurlijk ook goed gevonden. Wanneer alles op is krijgt iedereen de uitleg en wordt er met de strijd begonnen. Wat wel jammer is, is dat de winnares van vorig jaar er niet bij is. Die is namelijk op vakantie, zodat er in ieder geval iemand anders gaat winnen en de wisselbeker mee naar huis gaat nemen.

Onder het spelen door werd iedereen verwend met lekkere gevulde eieren en een chocolaatje. Tijdens de pauze is er voor iedereen wat te drinken. Na twee en half uur te hebben gespeeld, met drie ronden, is de uiteindelijke winnaar bekend. Dit jaar is Ibel Hadders de gelukkige die de wisselbeker mee naar huis nam. En zich de beste neut`n schaiter van de wijk Maarsstee mag noemen.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal