Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rotary Club en de Round Table Stadskanaal overhandigen cheque

fahari_foundation_logo_jpegSTADSKANAAL – Woensdag 1 oktober zullen Rotary Club Stadskanaal en de Round Table Stadskanaal, de Stichting Fahari Foundation (faharifoundation.nl) een cheque van € 10.000 overhandigen. Dit bedrag is bijeen gebracht tijdens de Nacht van Stadskanaal en de vrijmarkt waar de beide clubs samenwerkten in het Rotary Blues Café.

Deze Stichting heeft als slogan ‘The difference is equality’ (het verschil is gelijkheid). Het vergroten van de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid van de bevolking van ontwikkelingslanden om zodoende de eigen economie te verwezenlijken zonder wezenlijke steun van derden. De overhandiging zal gaan plaatsvinden in het Best Western Hotel Stadskanaal tussen 19.30 en 20.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.