Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rotary Stadskanaal schenkt Shelterboxen

F: YouTube – Rotary International

STADSKANAAL – Rotary Stadskanaal heeft vier shelterboxen voor de slachtoffers van de ramp op Sulawesi geschonken. Een shelterbox bevat een tent voor 10 personen, grondzeil, kookgerei, waterzuivering, dekens, gereedschap en speeltjes voor de kinderen. Een shelterbox geeft onderdak, brengt op korte termijn verlichting in het rampgebied en kan voor de slachtoffers een stimulans zijn om verder te gaan met hun leven.

Gedupeerden van de ramp, die vaak alles kwijt zijn, hebben zodoende binnen 24 uur een dak boven hun hoofd en kunnen zich voorlopig behelpen. Een shelterbox kost 750 euro. Elke box heeft een uniek nummer, zodat via internet is te volgen waar de box naar toegaat.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.