Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rotary Stadskanaal schenkt stichting Tess Unlimited Guatemala ruim 10.000 euro

overhandiging van de cheque

overhandiging van de cheque

STADSKANAAL – Stichting Tess Unlimited heeft gisterenavond in Stadskanaal een bedrag van ruim 10.000 euro ontvangen. Het geld is afkomstig van de plaatselijke Rotary die voor het goede doel jaarlijks geld inzamelt tijdens de Knoasternacht en Koningsdag.

Jan Willem van de Kolk zit in het bestuur van de stichting Tess Unlimited en mocht gisterenavond het geld in ontvangst nemen. Tess Unlimited helpt kinderen met een hazenlip in het land Guatemala. De stichting draagt zorg voor begeleiding bij operaties en de herstelperiode daarna. Ook zorgt de stichting dat de kinderen hierna spraaklessen krijgen
.
Aike Muthert van de Rotary Stadskanaal is blij dat zijn organisatie zoveel geld heeft kunnen ophalen voor Stichting Tess Unlimited. De rotaryclub had gerekend op enkele duizenden euro’s in verband met het zeer slechte weer tijdens Koningsdag. Stadskanaal bleek gul te zijn voor de kinderen met de ziekte schisis (hazenlip) want uiteindelijk is er 10.700 euro binnengekomen.

Jan Willem van de kolk is blij met het geld. Volgens hem kunnen er zeker 25 kinderen geopereerd worden van dit bedrag. Ouders van deze kinderen kunnen een dergelijke operatie vaak niet betalen. “Dankzij deze financiële hulp uit Stadskanaal kunnen wij nu bijspringen” zegt van de Kolk.

Website: TessUnlimited

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.