Direct naar de inhoud.

Zorggroep Meander ontvangt kleurplaten

  • door:
  • op:
Kleurplaten actie Rotary Stadskanaal

STADSKANAAL – Om de bewoners van de verzorgingshuizen in de gemeente Stadskanaal een hart onder de riem te steken, heeft de Rotaryclub Stadskanaal in april kinderen uit de gemeente gevraagd een mooie kleurplaat te maken. De oproep voor deze kleurwedstrijd heeft ruim tweehonderd tekeningen opgeleverd. Inmiddels hebben de prijswinnaars hun verdiende prijs ontvangen en worden de kleurplaten verspreid onder de verzorgingshuizen.

Voorzitter van de Rotaryclub Stadskanaal, Jaap Blaakmeer, heeft de eerste tekeningen aan activiteitenbegeleider Germa Boels van locatie de Heggerank in Musselkanaal overhandigd (foto). Daar krijgen de tekeningen een mooi plekje in het gebouw. Binnenkort krijgen ook de overige verzorgingshuizen hun tekeningen. Bedankt voor dit mooie gebaar.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal