Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Snertkaarten in Buurtcentrum Maarsstee

snertSTADSKANAAL – Op vrijdag 21 november 2014 wordt er snertkaarten georganiseerd door Buurtcentrum Maarsstee. Deelnemers kunnen meedoen aan het klaverjassen of jokeren. Het wordt gehouden van 9:30 – 16:00 uur.Er wordt `s morgens en `s middags gekaart, met als pauze een gezamenlijke overheerlijke snertmaaltijd met roggebrood en spek. Inleg is € 5,00 inclusief twee koppen koffie/thee en de maaltijd.

Wanneer u belangstelling hebt, kunt u zich opgeven per email via info@maarsstee.nl of telefonisch bij Dik Drent (612354) en Jan Bos (617486). Natuurlijk wordt er gespeeld om zeven mooie prijzen bij het klaverjassen en vier bij het jokeren

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.