Direct naar de inhoud.

Kerstmarkt Veendam zoekt Jozef en Maria voor levende kerststal

  • door:
  • op:

KerstmarktVEENDAM – Op zaterdag 20 en 21 december zal traditiegetrouw weer de kerstmarkt plaatsvinden in het centrum van Veendam. Ook dit jaar heeft de organisatie van de kerstmarkt geregeld dat er een kerststal met schaapjes zal zijn. Deze kerststal is echter niet compleet zonder Jozef, Maria, engelen, herders en wijzen. De organisatie is daarom ook op zoek naar vrijwilligers / leerlingen maatschappelijke stage die willen meewerken aan het realiseren van een levende kerststal. Men hoeft niet het hele weekend beschikbaar te zijn, vrijwilligers worden ingedeeld volgens een rooster. Geïnteresseerden nemen contact op met Nathanja Mulder, coördinator VVV Veenkoloniën, tel. 0598-364224 of per e-mail: info@promotieveenkolonien.nl.

Kerstmarkt Veendam

De kerstmarkt op zaterdag 20 december is open van 13.00- 19.00 met aansluitend moonlightshopping tot 21.00 uur en op zondag 21 december van 13.00- 17.00. uur Dit is tevens een koopzondag. Het publiek zal weer kunnen genieten van traditionele en speciale producten op de sfeervolle kersmarkt, de nostalgische paardentram, activiteiten voor kinderen en diverse muzikale optredens.

[Ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal